Διακρίση στο διαγωνισμό '' Επιλογή Πελατών" Αετοί της Ομορφιάς

barbers thessaloniki

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.

Οι Gang barbers διακρίθηκαν μεταξύ όλων των χωρών ομορφιάς ως '' επιλογή πελατών '' πανελληνίως με 8,7/10. Είναι μεγάλη μας τιμή αυτή η διάκριση, σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

Αετοί της ομορφιάς...Λίγα λόγια

Το πρόγραμμα Αετοί της Ομορφιάς Αναζητά και συγκεντρώνει τα ποσοστά από τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και τις επαγγελματικές ιστοσελίδες που περιέχουν αξιολογήσεις πελατών. Από τις συσσωρευμένες αξιολογήσεις, υπολογίζει έναν σταθμισμένο μέσο όρο. Το μέγιστο τελικό ποσοστό είναι 10 πόντοι.

Ποιοι είναι οι νικητές Το πρόγραμμά δημιουργήθηκε για να διακρίνει τις καλύτερες εταιρείες από το μέσο όρο. Οι ηγέτες της βιομηχανίας που καθορίζουν την κατεύθυνση, εστιάζουν στην ανάπτυξη και την αύξηση των προσόντων τους, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών τους.

Σε αντίθεση με πολλά προγράμματα, όπου η πληρωμή της αμοιβής είναι η βασική προϋπόθεση για την ένταξή τους, το πρόγραμμα Αετοί της ομορφιάς έχει διαφανή κριτήρια που ο καθένας μπορεί να δει.

IN THE HOUSE

Πίσω από το Barber Shop “The Gang Barbers” βρίσκεται μία παρέα, έχοντας ως βασικό στόχο να προσφέρουν το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα σε κάθε επίπεδο.