Προϊόντα

Tο The Gang Barbers χρησιμοποιεί και σας προτείνει μόνο τα καλύτερα προϊόντα.
barbers thessaloniki

TAILOR’S Pomade

ΣΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΗΜΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΛΑΜΨΗ

TAILOR’S Pomade το ιδανικό προϊόν για ατίθασα μαλλιά. Μια μοντέρνα και ευέλικτη εναλλακτική λύση για το στυλ των μαλλιών σας. Αυτό το μοναδικό προϊόν με εκχύλισμα bamboo σας δίνει μια κλασσική εμφάνιση και βοηθά στον έλεγχο κάθε τύπου μαλλιών. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε στεγνά ή νωπά μαλλιά και δώστε το στυλ που επιθυμείτε.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε στεγνά ή νωπά μαλλιά και δώστε το στυλ που επιθυμείτε

SPECIALS

Δεν αφήνει κατάλοιπα. Παρέχει φανταστική λάμψη και κράτημα. Το εκχύλισμα bamboo προσδίδει φροντίδα και τέλειο κράτημα.

TAILOR’S Glue

ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΛΑΜΨΗ

TAILOR’S Glue το super προϊόν για πολύ δυνατό κράτημα που διαρκεί. Με εκχύλισμα bamboo και προβιταμίνη Β5 δίνει στα μαλλιά ένα δυνατό κράτημα και έξτρα λάμψη. Προσδίδει πολύ δυνατό κράτημα και λάμψη. Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά. Δουλέψτε το από τη ρίζα έως την άκρη και αφήστε το να στεγνώσει.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά. Δουλέψτε το από τη ρίζα έως την άκρη και αφήστε το να στεγνώσει.

SPECIALS

Ιδανικό για έξτρα δυνατό κράτημα και λάμψη. Προστατεύει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής από την ξηροδερμία.

TAILOR’S Hair & Body Wash

Βαθύ Καθαρισμό και φροντίδα

TAILOR’S Hair & Body Wash είναι το αποκλειστικό προϊόν φροντίδας και ενυδάτωσης για άντρες. Η καφεΐνη και η μινθόλη διεγείρουν τη μικροκυκλοφορία του τριχωτού της κεφαλής και δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα και τα μαλλιά. Η προβιταμίνη Β5 αναπλάθει και ενυδατώνει τα μαλλιά. Κάνετε ένα απαλό μασάζ μέχρι να αφροποιηθεί το προϊόν και ξεβγάλετε πολύ καλά.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Κάντε ένα απαλό μασάζ μέχρι να αφροποιηθεί το προϊόν και ξεβγάλετε πολύ καλά.

SPECIALS

Εάν διαθέτετε ελάχιστο χρόνο, το Hair & Body Wash είναι το κατάλληλο για σας -ενυδάτωση, βαθύ καθαρισμό και φροντίδα για το δέρμα και τα μαλλιά σας σε ένα μόνο προϊόν.

IN THE HOUSE

Πίσω από το Barber Shop “The Gang Barbers” βρίσκεται μία παρέα, έχοντας ως βασικό στόχο να προσφέρουν το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα σε κάθε επίπεδο.