ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το The Gang Barber είναι το “μπαρμπέρικο” ή καλύτερα “BarberShop” που απλά πρέπει να δοκιμάσετε. Μαύρο και άσπρο ντεκόρ, μουσική και καλή διάθεση.
barbers thessaloniki

ΚΟΥΡΕΜΑ

Η εμπειρία και η αφοσίωσή μας στο άψογο αποτέλεσμα σημαίνει ότι θα σας προσφέρουμε το κούρεμα που θέλετε και αξίζετε. Αφιερώνουμε χρόνο για να συζητήσουμε αυτό που θέλετε και πώς θα το επιτύχουμε πριν ξεκινήσουμε.

Κατά τη διάρκεια του κουρέματος θα σας εξηγήσουμε οτιδήποτε πρέπει να γνωρίζετε, συμπεριλαμβανομένων συμβουλών περιποίησης μαλλιών και των κατάλληλων προϊόντων που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη υπηρεσία και όχι ένα πρότυπο.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΥΡΙΣΜΑ

Το παραδοσιακό ξύρισμα είναι μοναδικό στο The Gang Barbers.

Είναι μια υπηρεσία που σας φέρνει πίσω στα παραδοσιακά “μπαρμπέρικα”, όπου οι κύριοι απολαμβάνουν φροντίδα και χαλάρωση στο πλαίσιο της υπηρεσίας.

Αν δεν έχετε ακόμα απολαύσει τη διαδικασία ενός παραδοσιακού ξυρίσματος, τότε το BarberShop “The Gang Barbers” είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΕΝΕΙΑΔΑΣ

Στο The Gang Barbers προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας στην περιποίηση γενειάδας για να ικανοποιήσουμε τις εξελισσόμενες ανάγκες σας.

Είμαστε στην διάθεσή σας να συζητήσουμε για το πώς θέλετε να φαίνεται η γενειάδα σας και τι προσπαθείτε να επιτύχετε.

Μια γρήγορη κουβέντα μπορεί να διασφαλίσει ότι θα επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα από άποψη σχήματος και στυλ που ταιριάζει στον τύπο του προσώπου και της γενειάδας σας.

Τιμοκατάλογος
  • Κούρεμα + Περιποίηση Γενειάδας 12.oo€
  • Κούρεμα Παιδικό 10.oo€
  • Περιποίηση Γενειάδας 5.oo€
Κούρεμα Θεσσαλονίκη
Προϊόντα
  • TAILOR’S Glue 12.9o€
  • TAILOR’S Hair & Body Wash 12.9o€
  • TAILOR’S Pomade 13.5o€
  • Dapper Dan Heavy Hold Pomade 100ml 16.5o€
  • Dapper Dan Matt Clay 100ml 15.9o€
Barbershop Θεσσαλονίκη Κέντρο

IN THE HOUSE

Πίσω από το Barbershop “The Gang Barbers” βρίσκεται μία παρέα,με βασικό στόχο να προσφέρουν το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα σε κάθε επίπεδο.